Gastvrijheidstrainingen op maat

NEEM CONTACT OP

Gastvrijheidstraining

Geen onderneming is hetzelfde. Ook de geboden gastvrijheid is daarmee uniek en moet passen binnen uw concept, bij uw klanten en bij uw personeel. Omdat gastvrijheid richting bezoekers met kinderen vaak een andere benadering vraagt dan richting de volwassen gast, biedt De Kleine Gast gastvrijheidstrainingen aan voor horecagelegenheden, specifiek gericht op het gastprofiel “bezoekers met kinderen”. Uiteraard wordt tijdens de training niet alleen aandacht besteed aan gastvrijheid voor uw kleine gasten, maar ook voor al uw andere gasten en hun gezamenlijke omgeving.

In de gastvrijheidstraining stellen we, indien gewenst, samen met uw personeel een gastvrijheidsbeleid op ten behoeve van de perfecte ontvangst van uw kleine gasten. Wat mogen ze wel in uw zaak, wat ziet u liever niet gebeuren en hoe kan uw personeel hier het beste mee omgaan? Samen oefenen we verschillende situaties. De praktische tips uit de training, voor o.a. actieve verkoop en een gastvrij onthaal, zorgen voor een optimale gastvrijheidsbeleving voor al uw gasten.

Afhankelijk van uw vraagstuk, het aantal deelnemers aan de training, de locatie en de tijdsduur wordt hiervoor een kostenplaatje op maat gemaakt. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.