De app voor kindvriendelijke restaurants

AANMELDEN

App voor kindvriendelijke restaurants

De Kleine Gast heeft een app ontwikkeld voor kindvriendelijke restaurants in Nederland. Een kindvriendelijk restaurant is een restaurant waar ook bezoekers met kinderen welkom zijn en worden gefaciliteerd. Ouders met vooral jonge kinderen hebben vaak net even wat andere faciliteiten nodig dan de reguliere volwassen gast, waardoor het extra lastig kan zijn om een geschikte plek te vinden voor een lunch, een kopje koffie/thee, een diner of een gezellige borrel. Met de app van De Kleine Gast navigeren bezoekers met kinderen gemakkelijk naar een kindvriendelijk restaurant bij hen in de buurt, voorzien van de faciliteiten die zij nodig hebben.

Basisprofiel in de app

Het voordeel van een profiel is dat je ook gevonden door bezoekers met kinderen en gericht onder deze doelgroep kunt adverteren, indien gewenst. Op deze manier word je beter gevonden, geniet je positieve naamsbekendheid en kun je zelfs je omzet vergroten in de daluren. Voor een profiel in de app zijn er diverse mogelijkheden. Er is een Basisprofiel, een Profiel+ en een Keurmerkprofiel.

Met een gratis basisprofiel in de app, kunt u zelf foto’s en teksten indienen voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. Ook zonder het keurmerk, is een basisprofiel mogelijk. Zo maakt u gericht promotie onder de doelgroep en wordt u sneller gevonden. Voor een basisprofiel in de app voor kindvriendelijke restaurants kunt u zich direct aanmelden.

Profiel+

Met een Profiel+ in de app van De Kleine Gast kunt u 6x per jaar een wisselende kinderspecial toevoegen aan uw profiel om uw omzet te verhogen door het stimuleren van reserveringen in de daluren of door het aanbieden van speciale kortingen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, kraamborrels, of babyshowers. U bepaalt zelf de looptijd van uw kinderspecials (max. 1 maand per kinderspecial).

Het aanbieden van kinderspecials in de app is nieuw en wordt daarom in 2020 tegen een welkomsttarief aangeboden, tevens passend voor een klein budget. Zo kan ieder restaurant in de app kijken of het aanbieden van een kinderspecial via de app voldoende oplevert. Ook zonder abonnement is het aanbieden van kinderspecials mogelijk. Een abonnement of een losse kinderspecial kunt u te allen tijde bij De Kleine Gast bestellen.

Keurmerkprofiel

Wilt u uw gasten graag laten zien dat u kwaliteit te bieden heeft? Vraag dan het keurmerk aan van De Kleine Gast en een keurmerkprofiel in de app voor kindvriendelijke restaurants in Nederland. Het keurmerk in combinatie met een keurmerkprofiel kunt u te allen tijde bij ons aanvragen.

Mogelijkheden

NEEM CONTACT OP

Basisprofiel

gratis
 • Profieltekst
 • 3 afbeeldingen

Profiel +

7,95per maand
 • Profieltekst
 • 3 afbeeldingen
 • 6 kinderspecials per jaar

Keurmerkprofiel

18,95per maand*
 • Profieltekst
 • 3 afbeeldingen
 • 12 kinderspecials per jaar
 • Keurmerklabel op profiel
 • Keurmerktekst op profiel
 • Bedrijfsprofiel onder “Uitgelicht”
 • 1 Social Media vermelding per jaar

Kinderspecials

In de app van De Kleine Gast kun je gericht aanbiedingen en evenementen onder de aandacht brengen bij bezoekers met kinderen. Dit kan in de vorm van zogeheten “Kinderspecials”. Met een kinderspecial trek je meer bezoekers met kinderen naar jullie zaak, kun je eventuele bezoekersstromen beïnvloeden en meer omzet genereren in de daluren. Bij afname van een abonnement doneert De Kleine Gast 10% van het factuurbedrag aan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Op deze manier leveren wij en jij, een bijdrage aan een kinderfeestje voor gezinnen waarin dit om financiële redenen niet vanzelfsprekend is.

Je bepaalt zelf de start- en eindtijd van je kinderspecial waarbij een maximale looptijd van 1 maand geldt. Wil je geen abonnement, maar liever eenmalig meedoen? Dan betaal je €24,95 per kinderspecial. Wil je graag voor een langere periode dezelfde special aanbieden, dan geldt het genoemde tarief tevens als verleningstarief bij een losse bestelling.