De app voor kindvriendelijke restaurants

AANMELDEN

App voor kindvriendelijke restaurants

De Kleine Gast heeft een app ontwikkeld voor kindvriendelijke restaurants in Nederland. Een kindvriendelijk restaurant is een restaurant waar ook bezoekers met kinderen welkom zijn en worden gefaciliteerd. Ouders met vooral jonge kinderen hebben vaak net even wat andere faciliteiten nodig dan de reguliere volwassen gast, waardoor het extra lastig kan zijn om een geschikte plek te vinden voor een lunch, een kopje koffie/thee, een diner of een gezellige borrel. Met de app van De Kleine Gast navigeren bezoekers met kinderen gemakkelijk naar een kindvriendelijk restaurant bij hen in de buurt, voorzien van de faciliteiten die zij nodig hebben.

Basisprofiel in de app

Het voordeel van een profiel is dat u beter gevonden wordt door bezoekers met kinderen en gericht onder deze doelgroep kunt adverteren. Voor een profiel in de app zijn er diverse mogelijkheden. Er is een gratis Basisprofiel en een Keurmerkprofiel.

Met een Basisprofiel in de app, kunt u een keer per jaar foto’s en teksten indienen voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. Ook zonder het keurmerk, is een basisprofiel mogelijk. Zo maakt u gericht promotie onder de doelgroep en wordt u sneller gevonden. Voor een basisprofiel in de app voor kindvriendelijke restaurants kunt u zich direct aanmelden.

Keurmerkprofiel

Wilt u uw gasten graag laten zien dat u kwaliteit biedt? Dat uw gelegenheid een kindvriendelijke gelegenheid is en dat u aandacht schenkt aan dit onderwerp? Vraag dan het keurmerk aan van De Kleine Gast. Heeft u het keurmerk ontvangen? Dan wordt uw bedrijfsprofiel in de app omgezet naar een keurmerkprofiel.

Mogelijkheden

NEEM CONTACT OP