Hoera! De eerste zelfchecks zijn de deur uit! Dat betekent dat we al heel snel kunnen gaan beginnen met het keuren van kindvriendelijke restaurants. Bij De Kleine Gast ontvangt ieder bedrijf dat zich aanmeldt een zelfcheck om zich voor te bereiden op een goed keuringsresultaat. Hierna stuurt De Kleine Gast een gezin met kinderen als Mystery Guest langs. Door de vaste vragenlijst is de keuring altijd objectief, maar worden eventuele extra’s ook door echte papa’s en mama’s opgemerkt. Zo weet je zeker dat een restaurant ook écht kindvriendelijk is. Heb jij ook een tip voor een kindvriendelijk restaurant wat volgens jou écht het keurmerk verdient? Tip ons! Zo kunnen we steeds meer kidsproof hotspots herkennen.

Naast het kinderkeurmerk voor gastvrijheid heeft De Kleine Gast ook een app. Deze download je helemaal gratis via www.dekleinegast.nl/app. In de app kun je gericht zoeken naar een kindvriendelijk restaurant met de faciliteiten die je nodig hebt. Op zoek naar een verschoonruimte, kinderstoel, kindermenu (met gezondere opties), een binnenspeelplek of buitenspeelplek? Met de app van De Kleine Gast navigeer je eenvoudig naar een kindvriendelijk restaurant met de juiste faciliteiten. Erg handig, want niet elk kindje (en leeftijd) heeft natuurlijk dezelfde behoeftes. Zo groeit de app met jou en je kinderen mee en kun je zelf ook restaurant toevoegen die nog niet in de app staan. Op die manier tip jij ook weer andere papa’s en mama’s voor een kindvriendelijk uitje.

Voor de laatste updates volg je De Kleine Gast natuurlijk via Facebook, Instagram en LinkedIN.