Altijd een trots moment, als de eerste items in de huisstijl op de deurmat vallen! Prachtig gelukt! Waarbij heel veel dank aan Studio Kikor voor het geven van een gezicht aan De Kleine Gast. Wij kunnen niet wachten tot de eerste aapjes op de restaurantdeuren prijken. Want ja: ook de raamstickers voor kindvriendelijke restaurants komen eraan!

Het begon allemaal aan de keukentafel. Onze oudste zoon lag op bed en ik was zwanger met onze jongste kerel. Hoe kon ik mijn passies voor gastvrijheid en het ondernemerschap combineren met mijn moederschap.? Kon ik niet een keuring ontwikkelen waarmee restaurants kunnen aangeven dat ze niet alleen kindvriendelijk zijn, maar ook kwaliteit bieden? Zo gezegd, zo gedaan. De Kleine Gast werd geboren! Naast een kinderkeurmerk werd het ook nog eens een app met als enige een verzamelplek voor alle kindvriendelijke restaurants in Nederland. Ontzettend handig voor als je op pad bent met de kleintjes en even lekker wilt lunchen, maar ook je baby wilt verschonen en een speelhoek zoekt voor je peuter. In de app zoek je gemakkelijk op de faciliteiten die je nodig hebt en navigeer je direct naar de juiste bestemming voor jouw gezin. De app download je helemaal gratis via www.dekleinegast.nl/app.

Weet je zelf een leuk restaurantje bij jou om de hoek en zou je dit graag met andere papa’s en mama’s willen delen? Download dan de app, maak in een paar seconden een gratis profiel aan en tip jouw favoriete kindvriendelijke restaurants. Zo bouwen we samen aan een kindvriendelijk Nederland met de beste hotspots voor jong en oud.